Tuesday, March 20, 2012

from my old blog-2...heheh


motipppp?????mmg xdek kn.....bdw otak aku dlm seminggu ni...bercelaru...bnyak pikir...tidooooww xterurus...tpi aku gagahkan kn jugk kaki pi lab...coz law xpi otak aku lgi bercelaru....n then selame berhari2 aku xxcited nk berblog coz otak aku terlampau bz duk pikir bende alah kt bwh ni..



aku bz menghasilkan bende2 cmni...bnde ni agk famous dikalangan orm jepun n mat saleh2 la..tpi maybe kureng kt malaysia...act aku sgt minat dlm bidang ni n rase nk sgt buat bisnes...tpi aku xcukup kreatippp n then i dun't know how to berbisnes..hahahhaha....abaikan gmbar ni...coz ni xsiap lgi...aku nk touch up lgi ni....kalau nk tunggu aku siap completely lmbat lgi la kot...sebab aku kene pkir aku punyer keje kt lab juge...

okieyla ...xoXo...yosh ikette~~

8 comments:

  1. pka, menda kuning tu comey...
    brapa hinggit weh?

    ReplyDelete
  2. hahaha..ritu..ili pon ckp comel..pastu aku ckp nk bgi free jer kt dye yg ni...ang terlambat lah..huhu..kalo x rezeki ang...wee

    ReplyDelete
  3. lh x jual ka?..
    brapa hinggit ya?

    ReplyDelete
  4. jjual lah ang boley oreder law nk..rm5

    ReplyDelete
  5. nak weh...nk 3
    purple, merah, kelabu

    ReplyDelete
  6. rabbit tu ke yg ang nak?kuning tu/hahahak ok jer

    ReplyDelete
  7. a'ah..
    yg kuning tu..
    tmbah lg 1 lah...pink color maa
    hi3

    ReplyDelete