Friday, October 8, 2010

love amigurumi~~

assalamualaikum warahmatullah....


hah nk wat aksesori cEnggini...aksesori jiwanG batak cM akU ni...trUskaN bcE Entry akU nikah2

entry kali Ni akU jUz nk sharE ckit2 yG mampU di sharE..korunNk rasE korUnk krEatif...ala setakat sUam2 kuku cM akU ni ...bULey kirE krEatif jUgak la kN..

so apE hakU cik pera ni wat timE2 mEnganGGur NI??hakU taw korUnk bUkaN nyEr minat nk taw kN...gerM


adE khakU kesah??:woooh:

ok2..jGn pnjaG citEr..joM pakat kitE ramai2 wat aksesori sEndiri ckit..xhabEs2 kN...erMM

so pErcubaaN pErtama akU kait nila rOpa dye..ni bEloM cyap aGi ni..dlM prosEs..



time aku duk wat ni adik aku adEla tanYe..

adik akU: pkah mG nok wat gapo ni?
akU: mg tEkola
adik akU: sarung kopek(o dlM kate lain adelah BRA)

adeke dye ckp aku nk wat bra???ade rOpa bra kah...ingat hakU otak lUcah ke hape nk wat Bra jadik aksesori hakU....?????hEllo jatUh la sahaM hakU..wagagagga..


ni afteR hakU da cyap wat dah...crotchet pUnyer crochet nmpak jUgak la bntUk lOvE yEr kN...yEr idop.....???hehe

N theN..


ble dh cyap tU pandai2lah kOrUnk nk gantUng kt memane kaN...kt hansEt korUnk kE..kt bEg kE...kt sEluar ke...lantak p hanG la...xrUgi pOn hakU..

so akU gantunG aksesori akU ni kt bEg hakU memndangkN aksesori bear beG ni dah tErputus tElinge dye..so hakU amek besi yG gantUng bEar tu akU gaNti ganTunG nGan akU yEr love ni..bErbaLoi Gak wat cmNi...anG pakai ja otak anG yG krEatif tu..xrUgi pOn...wagaga:devilishgrin:


apE yG akU dpt??

pUas hati beb..akU law dah wat satU2 N hasiL dye memuaskaN..hakU mmG sEnyuM sEpanjG hari...hilanG seme mslH, gUndah GulaNa..n kuciwa tUh..hukhuk...


Camat mEncoba yER...INGAT!!!xrUgi wlaupoN bakat anDa sUaM2 kUkU ja..janJi kEpUasaN diri tU pEntinG..
:wave:


p/s: maw coba ka????pi laman wEb pepika..haku amEk desiGn ni kt citu ja....xtError lGi nk hasiLkaN dEsiGn hakU sEndiri...hEhE..

No comments:

Post a Comment